This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Jimmie 3 weeks, 2 days ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #19832

  Jimmie
  Participant

  Tittel: Cold War

  Se Cold War Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Cold War full film online stream

  Klikk her for å se: https://123movs.xyz/no/?film=9#portal012419

  .
  .
  .
  .
  .

  Pawel Pawlikowski, som regisserade Oscarvinnaren Ida, ligger bakom denna makalöst vackra kärlekshistoria med efterkrigstidens Europa som fond. Pawlikowski inspirerades av sina föräldrars kärlekshistoria när han skapade Cold War, som genomsyras av cool jazz, stormiga känslor och magiskt svartvitt foto.
  HTTP Live Streaming bruker en konvensjonell webserver til å distribuere audiovisuelt innhold og krever at spesifikk programvare passer inn i riktig formatoverføring i sanntid. Servicearkitekturen omfatter:

  Server
  Kodifisere og innkapslere inngangsvideoen i et Cold War riktig format for levering. Deretter er den forberedt på distribusjon ved å segmentere den i forskjellige filer. I inntaksprosessen blir videoen kodet og segmentert for å generere videofragmenter og indeksfil.

  Encoder: Cold War kodifiser videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er innkapslet av MPEG-2 Transport Stream for å bære den.
  Segmenter: Deler MPEG-2 TS-filen i fragmenter med Cold War like lengde, lagret som .ts-filer. Det oppretter også en indeksfil som inneholder referanser til de fragmenterte filene, lagret som .m3u8.

  distributør
  Formet av en standard webserver, aksepterer forespørsler fra klienter og leverer Cold War alle ressursene (.m3u8 spillelistefil og .ts segmentfiler) som trengs for streaming.
  Klient
  Be om og last ned alle filene og ressursene, og monter dem slik at de kan presenteres for brukeren som Cold War en kontinuerlig strømningsvideo. Klientprogramvaren laster først indeksfilen gjennom en nettadresse
  og deretter flere mediefiler tilgjengelig. Avspillingsprogramvaren monterer sekvensen for å tillate fortsatt visning til brukeren.

  HTTP Live Streaming gir mekanismer for Cold War spillere å tilpasse seg upålitelige nettverksforhold uten å forårsake brukervennlig synlig avspilling. For eksempel, på et upålitelig trådløst nettverk, tillater HLS spilleren å bruke en lavere kvalitet video, og dermed Cold War redusere båndbredde bruken. HLS-videoer kan gjøres svært tilgjengelige ved å tilby flere servere for samme video, slik at spilleren kan bytte sømløst hvis en av serverne feiler.

  For å gjøre det Cold War mulig for en spiller å tilpasse seg båndbredden til nettverket, blir den originale videoen kodet i flere forskjellige kvalitetsnivåer. Serveren serverer en indeks, kalt en “master spilleliste”, av disse kodene, Cold War kalt “variant streams”. Spilleren kan da velge mellom variantstrømmene under avspilling, skifte frem og tilbake sømløst ettersom nettverksforholdene endres. Streaming media er multimedia som kontinuerlig mottas av og presentert til Cold War en sluttbruker mens den leveres av en leverandør. Verbetet “å streame” refererer til prosessen med å levere eller skaffe media
  på denne måte, uttrykket refererer til leveringsmetoden til mediet, i Cold War stedet for selve mediet, og er et alternativ til filnedlasting, en prosess der slutt- Brukeren får hele filen til innholdet før du ser på eller lytter til den. Cold War Cold War Cold War Cold War Cold War
  Cold War

  Tags:

  leie film nett Cold War

  Cold War se film på nett

  Cold War lei film på nett

  leie film på nett

  gratis filmer på nettet

  filmer på nett Cold War

  se film på nett Cold War

  søte filmer

  lei filmer på nett

  Cold War dvd norge

  leie av film på nett

  jule filmer

  leie av film på nett

  kjøp av filmer på nett

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.